BAKAN TEKİN, OLGUNLAŞMA ENSTİTÜLERİNİN MÜDÜRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ  
BAKAN TEKİN, OLGUNLAŞMA ENSTİTÜLERİNİN MÜDÜRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAKAN TEKİN, OLGUNLAŞMA ENSTİTÜLERİNİN MÜDÜRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, olgunlaşma enstitülerinin daha etkin faaliyet göstermesi ve üretim kapasitesinin artırılması amacıyla gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında enstitü müdürleriyle bir araya geldi.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, toplantıda olgunlaşma enstitülerinin sahip olduğu misyona dikkati çekerek enstitülerin daha etkin faaliyet göstermesi ve üretim kapasitesinin artırılması amacıyla bir dizi önlem alacaklarını kaydetti. 
 
Mogan Mesleki ve Tekin Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde düzenlenen toplantıda; olgunlaşma enstitülerinin mevcut durumları, çalışma prensipleri, tema/proje belirleme süreçleri gibi konular ele alındı. 
 
Ayrıca toplantıda, olgunlaşma enstitülerinin ulusal ve uluslararası marka ürünleri ile rekabet edebilecek düzeye gelmesi için gerekeli tedbirlerin alınacağı; geleneksel sanatların yaşatılabilmesi ve sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikte insan kaynağı yetiştirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağı vurgulandı. 
 
MEB Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren 30 olgunlaşma enstitüsü müdürünün katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten ile Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete de hazır bulundu.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.